Spådomsskola del 4, pendel

Det finns många olika sätt att spå sig själv eller andra och det kanske allra lättaste är att förutsäga framtiden med en pendel. Det här är ett redskap som fungerar när du vill ställa frågor som kan besvaras med ja eller nej men pendeln kan även räkna siffror.

Pendeln har många fler användningsområden än vad vi kanske tänker på vid första anblicken. En sak du kan använda den till är att scanna med den. Det här kan du göra på olika sätt. Är du en healer så kanske du vill söka med pendeln över mottagarens kropp för att se vilka områden som inte är i balans och behöver arbetas med. Kanske letar du efter vatten i marken för att borra en brunn, sök då över en karta och låt pendeln visa vägen. Likaså om du förlorat något i ditt hem, ta pendeln i handen och låt den vägleda dig tills du hittar det du söker.

Som med alla verktyg är det bara du och din egen fantasi som sätter gränserna för vad din pendel kan hjälpa dig med.
Spå, söka eller kanske ge dig ett nummer till helgens lottorad. Pendeln är långt mer användbar än du kanske först tror!

Om du vill lära dig mer om hur du kan använda en pendel eller om du har en enkel fråga som kan bevaras med ett ja eller nej av min pendel så är du alltid lika välkommen att ringa. Jag arbetar även med runor och tarot och tar med glädje emot ditt samtal.