Livsväg 9

Niorna är mycket empatiska människor med en djup medkönsla och kärlekt för allt som lever omkring dem och det är viktigt för dem att göra gott i lviet och att lämna något positivt efter sig där de befinner sig. Ofta känner de på sig hur människor mår redan innan någon hunnit erätta något för dem.

Nior är av naturen fridfulla och skapar också en lugn och behaglig atmosfär omrking sig. De är ofta goda healers då deras intuition är stark och deras kärlek djup och äkta. Yrkesmässigt är de goda terapeuter och kuratorer men även prästyrket kan passa dem liksom arbeten i olika former av hjälporganisationer.

Kallprat är sällan något som människor födda på livsväg nio är intresserade av. Istället tycks de lyckas möta de allra flesta på djupet och människor öppnar sig naturligt och spontant för dem. De mår bra när de kan hjälpa andra och är också bra på att se och upptäcka människors behov.

Trots att niorna är så bra på att få andra att må bättre käpar de själva ofta med en känsla av ensamhet. De vet hur man tar hand om människor men när de själva behöver någon är det inte alltid de lyckas finna det. Det är viktigt för dig, om du är en nia, att du också kommer ihåg dina egna behov och att du tar hänsyn till dem.