Drömtydning del 7

Vi är framme vid ännu ett avsnitt i vår drömskola och vi har kommit till bokstaven G.

Det är inte helt ovanligt att drömma att man är gravid. Sällan varslar drömmen om en verklig graviditet, däremot kan den vara ett tecken på att något nytt är på väg att födas eller att något är på väg att förändras i ditt liv. Kanske längtar du efter att få barn eller så har du en längtan efter att skapa något annat som blir stort och avgörande i din livsituation.

Vad drömmen betyder har mycket att göra med dina egna känslor inför graviditeten. Är det ett efterlängat barn och en lycklig graviditet så är du förmodligen redo att skapa något nytt och kan se fram emot det med stor iver. Upplever du stress över graviditeten kanske det snarare finns förändringar som du vet att du borde göra men som du ännu inte riktigt vet hur du ska klara av.

Om du istället drömmer om att du längtar efter att bli gravid kan drömmen varsla om att det finns saker som du önskar att du hade gjort i livet men som du allt för länge åsidosatt. Kanske är det dags att ta tag i den där stora förändringen och fånga den där drömmen innan det är för sent?

Vill du veta mer om drömmar eller har funderingar kring vad just din dröm kan betyda är du självklart alltid välkommen att ringa mig. Jag finns här och väntar på ditt samtal!