Drömtydning A-Ö del 1

Jag lovade er för någon vecka sedan att skriva mer om drömmar. Idag tänkte jag lista några vanliga saker vi drömmer om och deras betydelse och jag börjar med bokstaven A. Jag har apropå drömmar förstått att vi är många som har sovit lite oroligt och drömt väldigt livligt under de senaste veckorna. Det är spännande när det händer många samtidigt och jag undrar nyfiket vad det kan bero på.

Adress – Om du drömmer om att du letar efter en speciell adress eller att du försöker hitta vägen någonstans så varslar det ofta om att du överraskande kommer att springa ihop med en gammal vän där du minst anar det.
Är du helt vilse i din dröm så är det kanske så du känner dig i livet, som om du tappat färdriktningen. Det kan vara dags för dig att se över vad du vill med ditt liv och hur du ska komma dit.

Alfabetet- Drömmer du om bokstäver eller om alfabetet i andra sammanhang så är det en dröm som ofta är kopplad till studier. Kom ihåg att studier inte alltid har med skolan att göra. Ibland går vi också igenom perioder i livet då vi lär oss mycket. Kanske ska du fråga dig själv vad du lär dig av situationen du just nu går igenom?
Är du student och ser alfabetet i versaler i din dröm så betyder det ofta att du varit ambitiös och presterat bra och kommer att få goda omdömen.

Almanacka – Att drömma om en almanacka handlar ofta om upprepade vanor och beteenden och om att sitta fast i allt för mycket planering. Samtidigt kan det lika gärna kan handla om motsatsen, att uppleva ett inre behov av mer och tydligare struktur i tillvaron. Kanske behöver du se över vad du gör av din tid? Är du nöjd med hur du planerar dina dagar? Är det för mycket eller för lite som händer? Har du regelbundna mönster och vanor som du skulle vilja bryta?

Annonser- Annonser dyker ofta upp i dina drömmar om något är på väg att förändras i ditt liv. Om du drömmer om att du själv skriver en annons eller skickar en annons till en tidning så är det kanske så att du tröttnat på något i livet som du behöver ta tag i och att du nu är beredd att göra något åt problemet.

Arbete – Drömmer du om jobbet så kan det antingen betyda att du arbetar lite för mycket och skulle må bra av att ha några dagar ledigt eller att din relation till din chef inte är så bra som du skulle önska. Det är ofta ett tecken på att din stressnivå är för hög och du processar det i din dröm.

Självklart finns det massor av andra saker som också skulle passa under bokstaven A. Har du några funderingar kring just dina drömmar får du gärna ringa så lovar jag att göra allt jag kan för att hjälpa dig.