Spådom online

Har du länge gått och funderat över något utan att riktigt veta vem du ska ta upp frågan med? Varför inte prova med spådom online? Vi finns här ute, bara ett telefonsamtal bort, för att hjälpa dig genom livet och för att försöka ge dig klarhet i saker du går och tänker på.

Jag älskar att arbeta med spådom online. Varje dag möter jag nya spännande människor i telefonen och jag får ta del av så oerhört många spännande, roliga och sorgliga öden. Om jag i slutet av ett samtal har vänt tårar till ett leende då vet jag att jag med hjälp utav mina runor och tarotkort har gjort ett bra arbete.

Det finns inte längre något som kan chockera eller ens förvåna mig. Att arbeta med spådom online har gett mig ett ännu öppnare sinnelag och en ännu mer tillåtande attityd gentemot andra än jag hade tidigare. Jag har helt enkelt blivit en något bättre och betydligt ödmjukare människa tack vare de människor som ringer till mig. Om det är något du kan känna dig säker på så är det att jag inte kommer att ifrågasätta eller döma dig för något du har gjort eller frågar om. Jag arbetar med empatin som mitt främsta verktyg.

Vi lever i nya tider. Förr bodde den kloka gumman i ett hus i skogen. Nu hittar du oss online. Vi gör samma arbete som häxorna har gjort i alla tider. Det är bara tekniken som gör det annorlunda, och enklare, på många sätt.

Behöver du svar på dina frågor, tveka inte att slå mig en signal!
Väl mött, Yrsa