Citrin

Det här är en av de kristaller som hjälper oss att hitta lättheten och positiviteten i livet, en glädjesten som bjuder in lekfullheten.

Citrin kallas ibland för solens kristall och den är en sten full av energi. Om du känner att livet varit trögt eller till och med tråkigt ett tag så kan citrinen pigga upp dig. Det här är också en skyddssten så om det är andra människor som drar ner din energi kan den även här vara till god hjälp.

För självförtroendet och din lust att komma framåt i livet kan citrinen göra underverk. Den påstås till och med attrahera framgång på alla områden, inklusive det materiella och det ekonomiska. Det här är en sten som ger dig en positiv boost på alla sätt du kan tänka dig.

Sitter du fast i nedstämdhet eller ilska över det som hänt tidigare i ditt liv så kan det vara till god hjälp att bära med sig en citrin. Det är nästan omöjligt att vara bitter eller pådåligt humör när man håller en citrin i handen. Det här är en riktig terapikristall som både dämpar oro och skänker glädje.

Vill du veta mer om hur du kan anända dig av olika kristaller i din vardag så är du alltid välkommen att höra av dig! Jag finns här för att svara på dina frågor.