Midsommar

Idag är det midsommardagen och i gammal folktro har midsommar alltid varit en mycket speciell helg. Om du befann dig ute i skogen under natten kunde du med lite tur får se älvorna dansa över mossan och det sägs att midsommar är en av de högtider då slöjan mellan den synliga världen och den osynliga är som tunnast.

Jag vet inte hur det är för dig men i mitt liv är det viktigt att leva hand i hand med sagorna och med den värld som vi inte alltid ser med blotta ögat. Jag pratar gärna med mina feer och med de små väsen som lever i skogen.
Själv firar jag i regel sommarsolståndet, den dag då midsommar egentligen infaller, och jag var då ute i skogen och eldade. En av mina viktiga traditioner den dagen är att fläta in alla de små och stora bekymmer jag bär på i livet i gråbo, en växt du hittar precis överallt i dikesrenarna, och sedan bränna min gråbo på elden. I år valde jag att bland annat fläta in min dåliga egenskap att skjuta upp saker till i sista sekund. Jag behöver verkligen bli bättre på att inte vänta till strax innan deadline i de olika projekt jag arbetar med. Nu tror jag att det hjälper och att jag genom att manifestera detta blir bättre på planering framöver.

Sov du med sju sorters blommor under huvudkudden i natt? I så fall såg du kanske en bild av din tillkommande i dina drömmar.
Om nattens drömmar gjort dig nyfiken på att veta mer om hur ditt kommande kärleksliv ska komma att gestalta sig är du givetvis välkommen att ringa mig. Jag finns här för att svara på dina frågor, inte bara kring kärlek utan också på frågor som rör andra delar av ditt liv.
Nu ser jag fram emot ditt samtal!