Skyttens tecken

Om du är en skytt så är du sannolikt van vid att nå dina mål. När en skytt väl har bestämt sig så siktar han och träffar oftast mitt i prick. Därmed inte sagt att de stannar vid ett mål särskilt länge. Skytten rör sig ständigt framåt mot nya utmaningar. De tröttnar ganska snart och behöver något nytt. Att planera långsiktigt och hålla sig till en plan är inte det en skytt är bäst på. Slytten är liksom alltid på väg någonstans och vardagsrutiner gör att de förlorar sin strålglans.

Det här är ett väldigt generöst och också ärligt tecken som, då det är ett eldtecken, ofta hamnar i centrum av sociala event. Det finns också en smittande entusiasm i skytten vad han är tar sig för och den smittar lätt av sig på andra människor. Skyttar ser sällan problem, de har av naturen en optimistisk läggning och är väldigt självständiga. Ärligheten hos en skytt har två sidor. Ibland kan de säga saker som du kanske inte alls vill höra men de säger hellre vad de anser är rätt än att ljuga. Å andra sidan så behöver du aldrig gissa vad de tänker eller vara rädd för att de ska ljuga för dig.

Att själv få bestämma över sitt liv och över sina val och att få gå sin egen väg är enormt viktigt för skytten men det här är samtidigt ett mycket hjälpsamt tecken. Förutsatt att du inte inskränker på skyttens frihet så finns de till hands så snart du behöver dem. Det betyder inte att de själva tar emot hjälp dock, inte ens när de verkligen skulle behöva det.

En skytts sämsta egenskap är kanske att de är otroligt dåliga förlorare och gör allt för att vinna, även i det enklaste av sällskapsspel.

Vill du lära dig mer om ditt tecken eller någon annans så slå mig gärna en signal. Jag finns här för dig!