Vågens tecken

Inget tecken är så beroende av balans och jämvikt som vågen. Här är rättvisa en väldigt viktig del av livet och vågen undviker också stress till varje pris.

Några av vågens starka och positiva sidor är hjälpsamhet, charm, diplomati och en väldigt välutvecklad social förmåga. Vågen är ett tecken som får de flesta människor att känna sig sedda och respekterade och en våg gör ingen skillnad på tiggare och kung. Det finns också ett skarpt intellekt här och vågen både observerar och analyserar allt omkring sig. Tack vare sin charm och sitt livliga intellekt är vågen en omtyckt människa som ofta har ett mycket stort socialt nätverk. Människor är viktiga för vågen och även inom en kort tidsram har en våg ofta väldigt lätt för att tycka om nya bekantskaper. Det finns också en härligt levande nyfikenhet här som för vågen in i många spännande och intressanta situationer. Det är ett härligt smittande, charmigt tecken.

Självklart finns det inget tecken som inte också har besvärliga sidor och några av de vi kan nämna hos vågen är obeslutsamhet. En av de värsta saker vågen vet är att välja. De är också väldigt rädda för konflikter och ljuger till och med ibland för att slippa en konfrontation. Vågen har ett oerhört stort behov av balans och allt för starka känslor kan skrämma en våg. Ibland kan en våg upplevas som krävande eftersom de ständigt behöver bekräftelse och stöd från sin omgivning i varje nytt steg eller beslut de tar. I själva verket är vågen bara så oerhört rädd för att göra fel. Den här rädslan blir tyvärr inte bättre av att vågen ofta har tummen mitt i handen.

Vill du lära dig mer om de olika tecknen är du självklart alltid välkommen att ringa mig.