Vad är astrologi? Ska man tro på det?

Astrologi är läran om hur himlakropparna påverkar oss och våra personligheter och oavsett vad vi väljer att tro om det så är det en filosofi som i årtusenden följt med människan. Inte är det väl heller så konstigt. Sedan den första människan föddes på jorden har vi med fascination sett upp mot himlen och förundrats över allt det vi ser där ovanför oss.

Du vet naturlivis att vattnet i havet påverkas av månens dragningskraft, det är månen som styr ebb och flod. Om människan vid sin födelse består till 80% av vatten, är det då så otänkbart att även vi vid födsloögonblicket påverkas starkt av hur månen och stjärnorna står på himlen?

Under några veckor framåt tänkte jag ta er med på en resa genom grunderna i astrologi. Vad är soltecken? Hur påverkas vi av det tecken vår måne står i och hur räknar jag ut mitt måntecken? Vad är en ascendent och vad styr de olika husen i mitt horoskop?
Missa inte allt det här spännanade! Följ med i min blogg och ring mig gärna om du vill veta mer om vilka utmaningar och styrkor ditt specifika soltecken för med sig i ditt liv.
Vi börjar redan i morgon med ett första spännande avsnitt. Du hänger väl med?