Tvillingarna

Om ett par veckor, den 22:a maj, går vi in i tvillingarnas stjärntecken.
Du som är född i tvillingarnas tecken är sannolikt både vältalig och intelligent och har dessutom en förmåga att tänka utanför ramarna. Det här är ett väldigt socialt tecken och tvillingen tycker om att omge sig med människor och att mingla. Inget kalas blir tråkigt om detta stjärntecken finns representerat.

Väduren, som tycker om när det händer saker, är en bra match med tvillingen. Likaså har vågen och vattumannen goda chanser att bli vad tvillingen söker efter. Vattumannen förmår matcha det rörliga och livliga intellektet medan vågen värdesätter personlig frihet lika djupt som tvillingen gör.

Hos tvillingen finns en härlig nyfikenhet. De utforskar gärna världen, både geografiskt och idémässigt, och genom sin goda verbala förmåga har de också gåvan att sedan kunna berätta om sina upptäckter för andra på att trollbindande sätt. Tyvärr är nyfikenhetens baksida att de också älskar skvaller. Det de inte vet om grannarna är inte värt att veta. Andra negativa sidor är att de ibland har svårt att fatta beslut, det finns ju så mycket de vill göra, och att de kan ha lite svårt att skapa stabilitet och fast mark under fötterna.

Oftast är tvillingen anpassningsbar. De tycker om förändringar och tröttnar ibland snabbt om saker är för lika för länge. Det här är igångsättarna, de som startar nya projekt, även om de inte alltid är lika bra på att slutföra vad de börjat med. Deras sinne är också väldigt rörligt, de är öppensinnade och lär sig hellre nya saker snarare än att fördöma det de inte förstår.

Vill du ha roligt är tvillingarna ett bra tecken att omge sig med.