Tarotkort betydelse, vagnen

Om du drar vagnens kort är den ett varsel om resa, utveckling och förändring. Du är på väg framåt och du kan just nu välja vart du vill i livet.

Här är det viktigt att du själv tar kontrollen över din resa och inte låter andra människor få för stort inflytande över ditt liv. Samtidigt bör du vara vaksam på att du verkligen vet åt vilket håll du vill gå så att du inte tar några förhastade beslut. Väg fördelar mot nackdelar och se till att inte köra över någon på vägen men var ständigt sann mot dig själv.

Beroende på frågans natur kan vagnen också vara en symbol för kroppen då den är något vi färdas i. Lika lite som föraren är vagnen så är vi våra kroppar, men vi behöver ta hand om dem för att vår färd ska bli så bra och framgångsrik som möjligt. Om vi vill lyckas i livet och verkligen nå våra mål så behöver alla delar av oss, både kropp, själ och ande få sina behov tillgodosedda.

Kanske ska du byta jobb eller flytta till en annan bostad, men vagnen kan lika gärna komma rullande med nyheter om en nära förestående resa eller en förändring i din närmiljö, exempelvis i din familj. Oavsett vad så kommer vagnen med stora förändringar i livet. Den tar dig från den punkt där du står nu framåt, mot en ny framtid.

Vill du ha vägledning eller lära dig mer om tarotkorten är du alltid välkommen att ringa mig.
Nästa vecka kommer jag, om inget oväntat inträffar, att finnas inloggad dessa tider:
Måndag 10:00-18:00
Tisdag 20:00-Onsdag 08:00
Söndag 17:00-22:00

Välkommen!