Spå i kort

Jag älskar verkligen mitt jobb mer än någonting annat. Att spå i kort och därigenom kunna hjälpa människor att fatta viktiga, ibland kanske livsavgörande, beslut i livet ger mig så mycket.

Att spå i kort är en gammal kunskap och vi människor har alltid sökt svar på livets stora frågor. När du ringer mig kan du fråga om nästan vad som helst. Det enda jag inte kan titta på, eller får se på, med mina kort är sjukdom, död eller graviditet. I övrigt finns inga gränser, jag samtalar gärna med dig om allt det du kan tänkas fundera över, stora frågor såväl som små.

Det finns olika sätt att spå i kort. Somliga använder tarot, andra orakelkort och en tredje grupp av människor använder helt vanliga spelkort för att sia om din framtid. Jag arbetar med tarot och runor som mina främsta hjälpmedel och ibland kombinerar jag dem. Jag brukar dock säga att de två viktigaste verktyg som jag använder mig av är min intuition och min empati. Korten är mer en krycka, något som stödjer det jag redan känner på insidan.

Om du vill lära dig att spå i kort så rekommenderar jag dig att börja med att använda dig av tarot. Börja med att själv först försöka se vad korten säger dig. Skapa din egen, personliga relation till vart och ett av korten innan du använder dig av en bok för att lära dig deras betydelse. En bok kan aldrig bli något annat än en annan människas tolkning. Du behöver själv bli vän med dina kort innan du använder dem och det blir du bäst genom att låta dem få tala om för dig vad de vill att du ska förstå. Titta på bilderna. Känn efter vilka känslor och tankar de väcker och var aldrig, aldrig rädd för att göra fel.

Vill du lära dig mer om att spå i kort? Tveka inte att ringa mig! Jag fins här för att hjälpa dig.