Skorpionens tecken

Mystikerna, magikerna och de märkliga sagoberättarna, där hittar du skorpionen.

Mitt i sin känslighet är skorpionen också ofta reserverad, åtminstone på ytan, och även om de kan vara det mest passionerade av alla tecken i zoodiaken så kan det ta tid innan skorpionen litar på andra människor tillräckligt för att dra in sin gadd.

Skorpioner dras ofta till det obskyra och ibland lite märkliga i livet och deras magi är inte allt för sällan mer mörk än ljus. Du behöver aldrig fundera över vad en skorpion egentligen tycker eller om de talar sanning för även om de kan vara svåra att komma inpå livet så är de i regel brutalt uppriktiga.

En skorpion kan vara lite av en perfektionist. Det är inte så att de tävlar med andra människor, däremot vill de ständigt övervinna sig själva och blir lite bättre, lite mer förfinade. Ändå har de inte särskilt svårt att ta ett misslyckande så länge de vet att de gjort sitt bästa.

Om du söker efter en laglydig och konservativ person så är det verkligen inte en skorpion du letar efter. Skorpiner har sin egen lag, samhällets regler ser de inga som helst problem med att bryta emot om de inte är överens med dem. Om de bestämt sig för att de tycker på ett visst sätt så är det sant för dem och de är sällan några mästare på att följa den moral som skrivs dem på näsan.

Bakom den ibland reserverade ytan är skorpioner väldigt intensiva. Det är sällan de gör något halvgjort. Oavsett vad de gör så går de in för det till hundra procent och då får allt annat vänta. De har en stor nyfikenhet och hunger på att upptäcka mer i livet, speciellt på det inre planet.