Seriösa medium

Jag sitter och funderar över vad det är som skiljer seriösa medium ifrån de som inte alls vet vad de håller på med. Jag tror att en av sakerna är empati, att inte döma och att inte tro att jag vet bättre än dig hur du ska leva ditt liv.
En annan sak som skiljer seriösa medium från andra är att vi har valt att inte arbeta utifrån egot. Om du frågar mig om något som jag verkligen inte kan svara på så känner jag att det okej att jag ber dig att vända dig till en av mina kollegor på linjen. Ett seriöst medium vet att det är omöjligt att vara bäst på allt.
Den tredje saken som åtminstone för mig kännetecknar seriösa medium är att vi inte själva försöker skapa ett buskap för att det kanske passar dig eller för att vi vill påverka dig i någon riktning. Ett seriöst medium är en kanal som lyssnar och tar in de budskap som dina guider, eller Gud eller universum vill ge dig, inget annat. Min vilja får ligga åt sidan när jag jobbar och jag har ingen som helst lust att ljuga för dig och säga saker som du önskar dig. Jag vill vara ärlig i mitt jobb, jobba med hjärtat och med värme men utan att göra tillvaron förskönad för dig.
Självklart finns det ännu mer som utmärker ett seriöst medium, till exempel att jag tar hand om mig själv och min hälsa på alla plan och också lever som jag lär.

När du ringer till mig kommer du alltid att mötas av empati, av medkänsla och av kärlek. Kanske säger jag inte alltid det du vill höra men jag kommer i regel att säga det du behöver höra.
Kasta inte bort din tid på människor som bara vill glänsa. Ibland är det ett svettigt och smutsigt jobb att vara medium, lite som att odla potatis för att sedan glädjas när vi ser dem växa. Ganska mycket så faktiskt. Ett bra medium kan, med hjälp av dina guider, plantera budskap i dig som får dig att bli en större, friare och lyckligare människa, att börja blomma.

Vad du än funderar på i livet, slå mig en signal och jag lovar att finnas här för dig. Hittar du inte mig är jag säker på att någon av mina kollegor är precis lika glada att hjälpa dig.
Vi är alla seriösa medium på vår linje. Vi ser inte med begränsade mänskliga ögon på ditt problem, vi har istället öppnat vårt tredje öga för att kunna ge dig högre inspiration och visdom.