Mitt första inlägg

Hej!
Jag är så glad att du har hittat hit till min blogg. Den här bloggen kommer att handla om meditation, mindfulness och tarot. Jag vill här dela med mig av mina upplevelser och vad jag lärt mig och fortfarande lär mig på min andliga väg som häxa, coach och medium.

Jag har vandrat på den andliga vägen i trettio år nu och börjar nog bli tillräckligt gammal för att lite på skämt kunna kalla mig både trollpacka och hagga. Ändå ryms ännu den ungdomliga nyfikenheten i mig och jag älskar att lära mig nya saker, upptäcka mer av världen och också gå nya kurser i andlighet eller personlig utveckling. Just nu har jag anmält mig till ännu en kurs i mindfulness, stresshantering och qigong vilken jag ser väldigt mycket fram emot att få börja. Självklart låter jag dig få veta här i min blogg en del av allt jag lär mig under kursen.

Det finns en möjlighet att skriva kommentarer under mina inlägg. Använd gärna kommentarsfältet för att skicka en hälsning eller ännu hellre för att önska ämnen som du vill att jag skriver om.

Tack än en gång för att du valde att titta in här! Jag vet att vi kommer att ha massor av spännande resor tillsammans på bloggen och kanske också i telefonen om du ringer till mig för medial vägledning. Du är alltid välkommen!