Måntecken

Du som vill räkna ut ditt måntecken behöver veta din födelsetid och också platsen där du föddes. Här räcker det inte med datumet.

Måntecknet speglar din insida, det vill säga dina känslor och hur du reagerar på och känner inför olika händelser. Ofta är måntecknet inte det samma som soltecknet. Jag har till exempel väduren i solen och fiskarna i månen. Det innebär att även om jag på ytan kan tyckas vara en ledarpersonlighet som har lätt för att uttrycka min åsikt och vågar ta plats i tillvaron så är jag inuti mycket känslig, intuituiv och lite av en drömmare.

Måntecknet är det tecken som styr allt det vi inte alltid visar andra människor, den ibland osynliga delen av vår personlighet, och det är också det tecken som styr oss mest som barn och därför i betydligt högre utsträckning än soltecknet speglar våra första sju levnadsår. Man kan säga att måntecknet fortfarande är en symbol för det inre barn som finns inom oss alla.

Månen styr också vårt undermedvetna och genom att känna till ditt måntecken kan det bli lättare för dig att förstå varför du reagerar och känner som du gör i olika situationer. Därigenom kan du också mer effektivt arbeta med dina svagheter och dra nytta av dina styrkor.

Vill du ha hjälp att räkna ut och förstå ditt måntecken är du alltid varmt välkommen att ringa mig. Den här veckan når du mig lättast på söndag då jag finns inloggad hela dagen.
Välkommen!