Livsväg 6

Relationer, hem och familj är mycket viktiga för den som är född på livsväg sex och de är väldigt lojala mot de människor som finns i deras liv. Är Du en sexa känner du sannolikt också en stor kärlek till all form av konst, poesi och vacker musik. Sexorna är esteter som värdesätter skönheten i livet likväl som de människor de lever nära.

En sexas hem är i regel välstädat och mycket hemtrevligt. Harmoni, lugn och frid är viktiga inslag och ofta omger de sig med levande ljus, vita tyger och kanske rökelse. Den balans de strävar efter kommer också andra till godo då de är mycket bra på att även skapa lugn och balans i sina relationer. Det är sällan någon känner sig sressad eller orolig i umgänget med en sexa.

Då sexor har en mjuk och trevlig röst som de flesta tycker om och då de dessutom har förmågan att få andra att känna sig sedda och trygga blir de oftast mycket goda lärare. Är du lärare och född med livsväg sex var dock lite på din vakt så att du inte ständigt undervisar andra i det du tror att är rätt. En omogen sexa blir lätt en besswerwisser. Försök att minnas att vi ständigt är elever och alltid har mer att lära oss.