Jungfruns tecken

Är du född i jungfruns tecken så är du sannolikt en människa som ställer väldigt höga krav på dig själv och kanske också på din omgivning. Du är ofta den som ser till att allt runtomkring fungerar och du bär ibland på en inneboende rädsla för att inte vara tillrävkligt bra oavsett vad du gör. Att ibland få slappna av är något jag tror att du skulle må bra av att träna på. Till din natur är du praktisk och bra på att skapa struktur och ordning. Det är inte ofta du vilar, du har nästan alltid något på gång och ser också till att genomföra det du har åtagit dig.

Intellektuella samtal och kultur av finaste sort är viktigt för dig och även om du kanske inte är festens medelpunkt så är det mesta som kommer ur din mun klokt och väl övertänkt. Ofta kommer människor till dig för att lätta sitt hjärta och be om goda råd. Delvis beror det på att du, när du väl har släppt in människor, är så fantastiskt lojal men det beror även på att du åtminstone på utsidan tycks ha hela livet under så väldigt god kontrioll och balans. Det är inte alltid det känns så på insidan. Där är du en väldigt känslig person även om du inte låter många se den sidan av dig. Du är mycket hjälpsam mot de människor som finns i din närhet och mr bra när du ser att du kan hjäpa någon annan.

Ibland missuppfattar människor dig och tror att du är en kylig och avståndstagande person. I själva verket kunde inget vara mer fel. Du har ett varmt hjärta för andra människor, du vet bara inte alltid hur du ska visa det. Med en omgivning som visar dig sin uppskattning blir det enklare för dig.