Horoskop kärlek

Tänk om det redan innan vi träffar någon fanns en manual som kunde berätta om vi skulle vara en bra match eller inte. Tänk vad många gånger vi skulle slippa gå fel.
Genom att titta på ditt horoskop i kärlek kan du kanske få lite hjälp på vägen att hitta rätt tecken för just dig.

Det finns enkla riktlinjer för att kunna se på ditt horoskop i kärlek vilka tecken du passar med. Vill du ha mer och djupare information kan det vara klokt att gå till en astrolog som detaljerat kan berätta för dig vilka gåvor och vilka utmaningar du och din älskade har och kommer att möta. Alla tecken har givetvis sina styrkor, likväl som alla tecken har någon sida som kan du kan upptäcka att du retar dig på ordentligt. Var noga med att hitta en bra och väl utbildad astrolog om du vill ha en så god och korrekt utsaga som möjligt. Jag har sett både goda exempel och skräckexempel på vad en bra respektive en mindre bra astrolog kan åstadkomma.

Självklart spelar inte bara soltecknet in när du vill ställa ett horoskop i kärlek, Det är också viktigt att se på var månen och planeterna stod när du föddes. Astrologi är en hel vetenskap i sig och tidningshoroskopen är ofta för förenklade och allmänna för att egentligen säga något alls. Ändå kan vi göra en generell översikt.

Alla tecken är indelade i fyra olika element och dessa element passar vanligtvis olika bra ihop.
I eldens element hittar du väduren, lejonet och skytten. Människor i detta element mår i regel bäst i relationer med lufttecken.
I luftens element hittar du vattumannen, vågen och tvillingarna.
Nästa element är vatten och här finner du fiskarna, kräftan och skorpionen. Dessa passar i regel bäst med jord. Bland tecknen i jordelementet hittar du självklart de tre sista; Oxen, jungfrun och stenbocken.
De allra flesta tecken går också bra ihop med andra tecken från samma element.

En tumregel är att komma ihåg är att luft blåser liv i eld och elden värmer luften. Vatten vattnar jorden och känner sig sedan bekväm däri.

Lycka till i ditt sökande efter den stora kärleken och slå mig gärna en signal om du behöver hjälp på vägen!