Granat

Granaten är en enormt kraftfull sten som är väldigt bra att arbeta med i perioder då du behöver extra mycket kraft och styrka. I den här stenen bor inte bara modet utan också sexualiteten och urkraften.

Vill du bjuda in mer glöd och passion i livet och bryta slentrian och leda så är granaten en god hjälpare, likaså om du känner att du behöver blir en friare och vildare människa. Parallellt med det här så ger oss också granaten markkontakt och stabilitet, den hjälper oss att stå upp för oss själva i en känsla av trygghet.

Inte bara din mentala styrka sägs kunna få hjälp utav granaten utan den ska också kunna stärka dig fysiskt och göra dig mer vital. Den kallas den heliga stenen och väcker och stimulerar kundalinienergin i oss. Ett anant namn för granaten är passionsstenen då den också väcker våra sexuella lustar och vår passion i kärlekslivet.

Vill du lära dig mer om granaten eller om andra stenar så finns jag gärna här och delar med mig av min kunskap till dig. Välkommen att ringa! Självklart får du också höra av dig om du har andra frågor rörande livet, kärleken, arbetet eller något annat som känns viktigt för dig just nu.