Fråga pendeln

En pendel kan se ut på många olika sätt och vara gjord av många olika material. En av de bästa sakerna med den är att den går att ta med sig överallt och att det är ett enkelt redskap att använda sig av när vi har klara och direkta frågor som kräver ett ja eller ett nej.

En del människor väljer en pendel helt i metall, andra vill ha en kristall. Jag har också sett människor fästa en vigelring på en kedja och pendla med ringen.
Du kan börja med att fråga pendeln hur ett ja och ett nej ser ut. När du vet hur den svarar dig så kan du fråga pendeln om i det närmaste vad du vill. Så länge din fråga kan besvaras med ett klart ja eller nej så är den lätt att använda. Det finns ingenting som är förbjudet att fråga pendeln om.
Du kan också pendla över olika föremål om du står i en situation där du har svårt att bestämma dig. Ska du till exempel flytta men är osäker på vilken av de två lägenheter du blivit erbjuden som skulle passa dig bäst så kan du lägga en bild av dem båda framför dig på bordet, alternativt kan du skriva ner adresserna på de olika platserna på två lappar. Nu kan du fråga pendeln var du skulle trivas bäst och sedan hålla den över en bild i taget och se var den ger utslag. Självklart kan du använda samma teknik även i andra situtaioner där du behöver göra ett val. Pendeln är alltid beredd att hjälpa dig.

När du skaffar en pendel är det viktigt att du väljer en som passar för just dig. Om du köper den i butik så kan du gärna prova den först. Beställer du den online kanske du först vill fundera över om du vill ha metall eller kristall. Väljer du kristall så kan du läsa på lite om olika stenar innan du köper den och se vilken du finner mest tilltalande. En del människor använder flera olika pendlar för olika ändamål.

Lycka till med din nya pendel. Har du något du undrar över är du alltid välkommen att höra av dig!