Drömtydning

Något som i tusentals år fashinerat människor är drömtyding, att förstå drömmarnas budskap och vad vårt undermedvetna försöker säga oss.

Även om betydelsen av drömmarnas symboler givetvis kan ha individuella variationer så finns det ändå några saker inom drömtydning som tycks gälla för oss alla. Om du till exempel drömmer om ett hus så sägs ofta huset symbolisera dig själv och ditt liv, din inre person och hur du ser på dig.
Hur det ser ut i huset du drömmer om kan ge dig en hint om vad du behöver jobba på i livet eller vad du just nu behöver lägga extra fokus på.
Jag hade själv en fantastisk dröm häromnatten då jag drömde om ett hus med massor av dolda rum och spännande gångar. Just nu symboliserade det mitt liv så fint då jag dels går igenom ett par kurser för att fördjupa mig inom vissa ämnen och dessutom har flera sidoprojekt som verkligen intresserar mig. Mitt liv har verkligen massor av rum för tillfället. Att vakna och tänka på det där huset med alla dess överraskningar gjorde mig ännu mer tacksam över det spännande liv jag lever.


Kanske drömmer du att ditt hus är stökigt? Det kan vara ett tecken på att du har saker du behöver ta tag i i livet.
Kanske är ditt hus fullt med människor? Om du saknar dem när du vaknar är det kanske dags att ge mer tid till de människor i ditt liv som du verkligen bryr dig om.

Jag kommer att skriva mer om drömtydning vid ett annat tillfälle och då handlar det om någon annan av drömmarnas alla symboler.
Har du funderingar och tankar kring något du drömt så är du varmt välkommen att ringa mig: Jag lovar att göra allt jag kan för att hjälpa dig att bättre förstå din dröm.