Drömtydning del 9

I.

Om du drömmer om is får det mig genast att fundera över om det finns känslor som du inte tillåter dig att känna eller uttrycka. Vatten står för känslor, drömmar, visioner och flöde och isen är det hårda vattnet, vattnet som stelnat. Här har känslorna av någon anledning frusit och du har gjort dig själv otillgänglig för dem. Isen kan därför vara en uppmaning från ditt undermedvetna om att du behöver börja lyssna på dina känslor och din intuition igen.

Som alltid så finns det flera sätt att tolka en dröm beroende på situationen i drömmen. Is kan också vara en symbol för osäkerhet. Det här ser du till exemepel i drömmar där du ger dig ut på en is som du inte vet om den kommer att hålla för tyngden i att du går på den.

Drömmar om is kan även symbolisera att du inte riktigt vet vad du gör i en specifik situation, att du liksom sladdar och slirar runt i tillvaron med en känsla av att det inte är du som har kontrollen över vart du är på väg. Det här kan vara betydelsen av de drömmar där du halkar och har svårt att få fotfäste när du går eller kör på isen.
Kanske säger dina drömmar att du behöver skaffa dig mer trygghet eller mer kunskap för att på ett djupare plan uppleva att du hanterar livet mer effektivt, eller att det är dags för dig att själv ta makten över ditt liv.

Vill du veta vad just din dröm betyder så är du alltid välkommen att kontakta mig. Jag finns här för att hjälpa dig att hitta de svar som är sanna för dig.