Drömtydning del 8

Vi är framme vid ännu ett inlägg om drömmar och vi har nu kommit till bokstaven H. Jag vill här berätta lite om vad det kan innebära att drömma om hus.

Att drömma om ett hus är spännande då huset i regel är en symbol för ditt jag och din person oh de här drömmarna kan tala om mycket för dig som du kanske ligger undermedvetet i ditt psyke.
När du drömmer om ett hus, fundera över hur det är konstruerat och hur huset och omgivningen ser ut. Är det murar omkring det som gör det svårt för oinbjudna att komma in, eller är det en stor och välkomnande trädgård med en fin entré för husets gäster? Tar huset gärna emot besök eller ligger det ensligt och avskilt? Är det ett lyckligt hus eller ligger det i mörker? Hur väl omhändertaget är huset? Vilken färg har det? Allt det här kan vara ledtrådar till hur du mår i livet just nu, vad du behöver arbeta med och hur du ser på din livssituation.

Kanske bygger du ett hus i din dröm? Det kan i så fall symbolisera att du just nu bygger grunden till ett nytt liv och en ny tillvaro för dig själv.
Kanske drömmer du om att det är inbrott i ditt hus? Det kan i så fall tyda på att du behöver se över dina gränser bättre och inte låta andra människor göra våld på dig eller stjäla din tid eller din självkänsla.
Brinner huset så kan det vara ett tecken på att din gamla situation är på väg att försvinna för att du därigenom ska få en möjlighet att starta något nytt. Det kan även vara en signal om att det är dags för dig att lämna ditt gamla liv bakom dig. Det är inte alltid ett lätt arbete men det är ibland nödvändigt och befriande.

Har du en dröm du behöver prata om och kanske få en förklaring till så är du självklart välkommen att ringa mig. Jag finns här för dig och gör alltid allt jag kan för att hjälpa dig.
I morgon, torsdag, finns jag inne hela dagen och du kan nå mig från tidig morgon fram till klockan fem. Vi hörs då!