Drömtydning del 4

Vi är framme på fjärde delen i vår drömskola och drömmar som börjar på bostaven D.
Givetvis finns det massor av saker du kan drömma om som börjar på D men jag ska berätta för dig om ett par av de vanligaste.
Att tolka en dröm kan naturligtvis vara väldigt individuellt och ibland förändras betydelsen beroende på situationen, dina känslor och handlingen. Vill du prata mer om just din dröm är du alltid välkommen att ringa så att vi tillsammans kan försöka komma fram till vad den egentligen betyder och vill säga dig.

En dröm i en dröm… Har du någonsin trott att du har vaknat ur en dröm bara för att upptäcka att du fortfarande drömmer? Det här kan vara en väldigt förvirrande upplevelse och är ofta ett tecken på att det antingen är något i livet du kanske inte riktigt förstår, något du blundar för, eller att du inte är helt ärlig mot dig själv i ditt dagliga liv. Det kan vara en signal om att du lever i ett drömstadie som inte känns helt verkligt. Den här drömmen bär med sig ett budskap om att det är dags för dig att ta itu med din situation och göra det som är rätt och viktigt för dig, att vakna upp.

Att drömma om döden behöver inte alls vara olycksbådande, istället kan det vara ett tecken på att det är dags att släppa taget om något i ditt liv för att låta något nytt födas, att låta ditt liv förvandlas. Drömmar om död handlar ofta om att ditt liv är på väg att förändras eller att du har ett behov av att göra en förändring i livet. Kanske är det dags att flytta, byta jobb eller att faktiskt ta dig ur den där relationen som du egntligen inte alls mår bra i.

Drömmar om djur kan betyda väldigt olika saker beroende på vilket djur det är du drömmer om. Sök gärna på djurets symboliska betydelse men fundera också över hur du kände i drömmen. Var det en mysig kattunge eller ett farligt lejon? Är det något hos djuret som skrämmer dig så kan det vara så att den har egenskaper som du behöver försonas med och acceptera i ditt eget liv. Att drömma om djur är ofta ett besök från ditt eget kraftdjur. Försök kom ihåg om djuret hade ett budskap till dig.