Drömtydning del 2

Nu har vi kommit till del två i vår drömskola och bokstven är B.

Baby – Om du drömmer om ett spädbarn kan det förvisso vara ett tecken på graviditet men det behöver inte alls vara så. I regel är det inte ens på det viset. Istället kan det lika gärna handla om ett nytt projekt som är på väg att födas i ditt liv eller nya sidor av dig sjäv som är på väg att vakna. Kanske är det också ett tecken på att du längtar efter att antingen bli omhändertagen eller ta hand om någon, att du gör dig redo för kärlek.

Bad – Om du drömmer att du badar handlar det ofta om ditt känsloliv då vatten är en symbol för känslor, intuition och det undermedvetna. Vad drömmen handlar om har mycket att göra med hur du badar. Är det ett lugnt och stilla bad kan det vara ett tecken på att du längtar efter mer ro och avslappning i livet eller att du just nu befinner dig på en plats där du känner dig trygg och kan vila. Badar du i storm och oväder kanske du är i ett läge där du behöver se över stressen och få ordning på ditt känslokaos. Det påstås också att havsbad kan tyda på att du är på väg att få mer pengar och en bättre ekonomi. Här står havet för överflödet, det oändliga.

Begravning – Det här handlar väldigt sällan om dödsfall, snarare handlar den här drömmen om befrielse. Vanor eller mönster eller en situation som hållit dig tillbaka är nu på väg att försvinna ur ditt liv för att ge plats för något nytt. Det är dags för dig att stänga dörren om det gamla och välkomna det nya.

Blommor – Blommor kan betyda olika saker beroende på hur de dyker upp i dina drömmar. Om du drömmer om att blommor vissnar kan det vara så att det finns något i ditt liv som du försummat under en allt för lång tid och som du skulle behöva vattna innan det är för sent. Plockar du blommor är det kanske dags för dig att få belöningen för det arbete som du tidigare gjort, skörda det du sått. Om du ger bort blommor så är det ofta ett tecken på att du äntligen har tur i kärlek och snart ska möta någon du vill ge dig själv till.

Självklart finns det massor av fler saker du kan drömma om som börjar på bokstaven B. Har du en dröm du behöver få hjälp att tyda så hör gärna av dig så hjälper jag dig.