Drömtydning del 10

Vi är nu framme på bosktaven J i vårt drömlexikon och jag tänkte ta upp en av de allra vanligaste drömmarna som börjar på den här bokstaven och förklara dess eventuella innebörd för dig.

Jord – Att drömma om att gräva i jorden kan, beroende på omständigheter och din känsla i drömmen, ha lite olika betydelse.
Dels är jorden ett behov för trygghet och stabilitet i livet och drömmer du att du gräver i jorden och verkligen känner hur du längtat efter det kan det tyda på att du har ett behov av mer trygghet och stadga.
Om du drömmer att du gräver ner något så kanske du har hemligheter som du behöver skydda. Gräver du istället upp något är det dags för dig att lätta ditt hjärta och dela med dig av dina känslor och upplevelser till någon istället för att hålla allt inom dig själv.

Om du gräver upp en skatt så besitter du gåvor och förmågor som världen omkring skulle behöva ta del av och som du borde dela med dig av.
Om du gräver i jorden för att plantera ett frö så kan du snart börja se fram emot att skörda frukten av tidigare arbete.

Har du en dröm som du inte riktigt förstår och som du skulle behöva hjälp med att tyda är du varmt välkommen att ringa mig. Jag finns här för att svara på dina frågor.