Drömmar, del 2

Visst har du börjat skriva drömdagbok?
Finns det några drömmar som återkommer regelbundet till dig och förstår du i så fall vad de försöker säga dig?

Ibland önskar jag att någon kunde spela in en film i mitt sovrum på nätterna för jag gör så mycket konstiga saker när jag sover, saker som inte ens jag själv alltid begriper. Under natten som var väckte jag min partner inte bara en utan två gånger för att jag drömde att han behövde hjälpa mig att ta emot leveranser som hissades ner till oss genom luften. I min dröm var det så att allt vi önskade oss och behövde helt naturligt kom till oss och det enda vi behövde göra var att vara tillräckligt vakna för att ta emot det när det hissades ner från himlen ovanför.
Lite så är livet just nu. Jag är inne i ett fantastiskt flöde av positiva skeenden och jag behöver vara mentalt vaken så att jag inte missar alla möjligheter som livet erbjuder mig. Det är härligt när det återspeglas även i drömmarna, men kanske inte lika roligt för honom som behöver bli väckt av att jag pratar med honom i sömnen.

När jag var yngre drömde jag ofta att jag körde bil. Jag har aldrig kunnat köra bil och jag har aldrig haft ett körkort men i drömmen gick det utmärkt och det var både roligt och enkelt. Att drömma att vi framför ett fordon är ofta ett tecken på att vi utvecklas, förändras och färdas framåt i livet. Är resan i drömmen enkel och lätt är det en positiv utveckling drömmen beskriver.
Känslan i våra drömmar är alltid viktig, för något vi drömmer om kan spegla flera olika saker beroende på hur vi i drömmen reagerar på det. Hade mina bilfärder varit obehagliga eller vingliga hade det kanske istället speglat att min utveckling i livet inte riktigt gick så rakt och så smidigt som jag hade kunnat önska.

Har du en dröm som du vill samtala om och få hjälp att förstå eller behöver du rådgivning i andra frågor så tveka aldrig att ringa mig.
Jag arbetar med flera olika verktyg, däribland runor och tarot.
Välkommen!