Ditt horoskop, november

Jag tänkte börja med en ny tjänst på min blogg. Jag vill gärna ge er ett månadshoroskop. Nu har det förvisso gått ett par dagar i november men jag hoppas att ni kan förlåta min försening.
Här kommer ditt horoskop:

Fiskarna:
November är för dig en månad då det är dags att börja ta tag i dina drömmar och skapa nya visioner. Kanske har du en gammal dröm som du vill “damma av” och äntligen förverkliga. Den här månaden har du turen med dig och det du går in för att göra kommer du också att lyckas med. Sikta mot stjärnorna sägs det så når du åtminstone trädtopparna.

Väduren:
Förvänta dig att möta gamla vänner från förr den här månaden. November är en månad då gamla minnen plötsligt blir levande för dig igen och då ditt förflutna på ett positivt sätt kommer ifatt dig. Kanske får du ett brev eller ett telefonsamtal från någon du inte hört av på mycket länge och det komemr att göra dig väldigt glad.

Oxen:
I november står du inför ett dilemma som du inte riktigt vet hur du ska lösa. Det är som om du står i en valsituation där du inte är säker på vilken väg som är rätt. Ge det tid och tålamod. Ta inte för snabba beslut. Det ser ut som om en lösning kommer att dyka upp av sig själv om du bara har modet att vänta.

Tvillingarna:
November är en månad för stora tankar. Tvillingarna är även i vanliga fall ett tänkande tecken men den här månaden är det som om dessa egenskaper förstärks ännu mer. Något kan göra att du känner dig lite upprorisk och du vill göra motstånd. Fastna inte i dina tankar utan skrid till handling.

Kräftan:
Hos kräftan ser jag att pengar eller uppfyllda materiella önskningar är på väg in. Förvänta dig antingen en befodran, en gåva eller en vinst. Vad du än gör i november kommer att vara fruktbart och växa. Det här är en bra månad för alla typer av investeringar.

Lejonet:
November är för dig en månad då det är viktigt att vårda dina relationer. Det är en månad av kärlek och social gemenskap. Fundera över om det finns någon i ditt liv som du inte har delat din kärlek med på länge och se till att den människan får känna sig extra uppskattad.

Jungfrun:
Familj och gemenskap är viktigt även för jungfrun i november. Om du ännu inte hittat de människor där du känner att du hör hemma och kan vara dig själv så har du stora chanser att göra det i november. Det är en månad som är extra gynnsam för alla former av familjehändelser.

Vågen:
Ditt horoskop för november är inte det mest gynnsamma. Vågen är ett tecken som kräver balans i tillvaron för att må bra och i november haltar den balansen lite och du mår inte riktigt så som du önskar. Försök se att även i de svåra tiderna finns en gåva att hitta.

Skorpionen:
Skorpionen har en månad att välstånd att se fram emot. Om du kämpat med ekonomiska svårigheter så ser det ut som om någon i familjen kommer att hjälpa dig. Våga se möjligheter och be om hjälp när du behöver. Människor finns där för dig om du tillåter dem att göra det. November är en gynnsam månad.

Skytten:
Jag ser en månad av mycket och starka känslor av något slag. Dessa är kopplade till en ung man, det kan vara en son eller en partner. Du får ta emot ett besked, ett meddelande med nyheter som ger dig lugn och glädje. Kanske bjuder november också på en ny förälskelse eller på en ny glöd i den relation du redan lever i.

Stenbocken:
November är en oerhört lycklig månad i ditt liv. Det är som om du får allt det du behöver och önskar dig på alla plan och de moln som eventuellt tidigare funnits skingras nu. Dela med dig av ditt överflöd till de som har mindre men se upp så att inte giriga människor utnyttjar din vänlighet.

Vattumannen:
Det är något som nu avslutas i ditt liv och du går in i en ny spännande fas i din utveckling. Du är i en väldigt gynnsam tid för allt som ska påbörjas och det du lämnar bakom dig lämnar du utan tunga känslor. Nu ligger världen framför dina fötter. Passa på att ta chansen medan du har den!